OGLASILO SE MINISTARSTVO ZDRAVLJA: Ovo je prava istina o smrti muškarca ispred kovid ambulante

Autor:

Vesti

14.01.2022

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom netačnih informacija koje su se pojavile u pojedinim medijima, Ministarstvo zdravlja ovim putem obaveštava javnost da je danas u ulici Vojvode Stepe, ispred Doma zdravlja Voždovac (kovid ambulanta) preminuo muškarac (rođen 1965 godine), koji je bio na pregledu na VMA.

OGLASILO SE MINISTARSTVO ZDRAVLJA: Ovo je prava istina o smrti muškarca ispred kovid ambulante

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Kovid ambulanta

Nakon pregleda na VMA, pacijent je upućen na Infektivnu kliniku, ali mu je tokom puta naglo pozlilo, usled čega se vozilo u kojem je bio i zaustavilo ispred kovid ambulante Doma zdravlja Voždovac u ulici Vojvode Stepe.

Zdravstveni radnici DZ Voždovac su istrčali iz ambulante i pružili svu pomoć pacijentu, a ubrzo je na lice mesta stigla i ekipa Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć. I pored svih napora lekara, pacijent, koji je bio hronični bolesnik, je preminuo.

Ministarstvo zdravlja još jednom apeluje na sva sredstva informisanja da prilikom izveštavanja o temama i događajima koji se tiču javnog zdravlja, uvek prednost daju proverenim, potvrđenim i tačnim informacijama, a ne senzacionalizmu i neproverenim informacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading