JEZIVE SCENE: Kako su Đilasovci pretukli vozača na Pupinovom mostu

Autor:

Vesti

04.12.2021

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakvim nasiljem je pokazano pravo lice politike Dragana Đilasa, predvodnika lažnih ekoloških protesta.

JEZIVE SCENE: Kako su Đilasovci pretukli vozača na Pupinovom mostu

Foto: printscreen

Na Pupinovom mostu u Beogradu izbila je tuča u kojoj su huligani lidera Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa, pretukli ni krivog ni dužnog vozača automobila.

Naime, pomahnitali nasilnici su čoveka tukli i rukama i nogama, a jedan od njih ga je uhvatio i držao ga da ne može da pobegne.

Ovakvim nasiljem je pokazano pravo lice politike Dragana Đilasa i njegovih pristalica koji izgleda ne biraju sredstva kako bi ostvarili svoj cilj što uključuje i brutalno fizičko nasilje prema nedužnim građanima Srbije koji su bili uznemireni današnjom blokadom.

Podsetimo, deo opozicije je sproveo proteste danas u najmanje 52 grada širom Srbije, blokirajuće sve glavne saobraćajnice onemogućavajući ljudima da normalno žive i da se slobodno kreću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Pajo

04.12.2021 21:57

Djilas Laku noc

Beograđanka

05.12.2021 02:37

Stoka banditska! Ne mozemo da zivimo od monstruma! Alo, bre, stoko,izivljavaj se u svom stanu,a ne na ulici! Tenkove na ulicu,i pogaziti ih sve! Bacajte suzavac dok ne oslepe! Fuj!