GORAN VESIĆ: Građani koji zbog blokada nemaju komunalne usluge da se jave Beokomu

Autor:

Vesti

03.12.2021

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obavestio je sugrađane da će zbog sutrašnje blokade saobraćajnica biti otežan rad javnih komunalnih službi.

GORAN VESIĆ: Građani koji zbog blokada nemaju komunalne usluge da se jave Beokomu

Foto: beograd.rs

Zbog najavljene sutrašnje blokade puteva na teritoriji grada Beograda biće otežan rad komunalnih službi grada koje neće moći da obave svoje poslove kao svakog drugog dana. 
To se pre svega odnosi na odnošenje smeća, pranje ulica ali i na hitne intervencije Beogradskih toplana, Javnog stamebnog i Beogradskog vodovoda i kanalizacije. Problemi se očekuju i u funkcionisanju javnog prevoza ukoliko autobusi ne budu mogli da prođu od blokada, objavio je Vesić na Fejsbuku.

Grad Beograd moli sve građanke i građane koji budu imali probleme, jer komunalne službe neće moći da intervenišu kao što je uobičajeno, da prijave problem Beokom servisu grada Beograda.

Naši telefoni su:

0800 11 00 11 za fiksne telefone, 011 30 90 007 za mobilne mreže, a mogu da se koriste i tviter kao i Beokom aplikacija.

Molim sve građane da budu strpljivi i pokažu uzdržanost jer oni koji sutra žele da blokiraju puteve i zaustave život žele incidente kako bi pokazali da su ugroženi. Pristojan Beograd izaći će kao pobednik iz haosa koji spremaju gradu. Jer, Beograd pobeđuje, dodao je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading