(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) NASMRT PRETUKLI I ZAPALILI MENADŽERA FABRIKE U PAKISTANU: Ogorčenoj masi bio potreban samo jedan razlog

Autor:

Svet

03.12.2021

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogorčena masa pretukla je na smrt i zapalila menadžera jedne fabrike u Pakistanu, koji je bio poreklom sa Šri Lanke, a policija navodi da je do nasilja došlo zbog optužbe za bogohuljenje.

(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) NASMRT PRETUKLI I ZAPALILI MENADŽERA FABRIKE U PAKISTANU: Ogorčenoj masi bio potreban samo jedan razlog

Foto: Tanjug/AP

Pakistanski list Don naveo je da je žrtva radila kao menadžer u gradu Sialkotu, gđe se dogodilo ubistvo.

Armagan Gondal, šef policijske stanice u Sialkotu, rekao je da se incident dogodio nakon što su neki radnici fabrike tvrdili da je muškarac skrnavio plakate s imenom proroka Muhameda, prenosi Rojters.

Drugi policijski službenici, međutim, nisu potvrdili ovu priču te su naveli da istražioci još prikupljaju informacije o uzroku incidenta.

Sama optužba za bogohuljenje je često dovoljna da u Pakistanu dođe do nasilja.

Premijer Pundžaba Usman Buzdar rekao je da "niko ne bi smeo uzeti zakon u svoje ruke".


- Izuzetno sam šokiran užasnim incidentom u Sialkotu. Budite uvereni, nećemo poštedeti učesnike ovog nehumanog čina! - napisao je Buzdar na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading