KOLAPS U BEOGRADU: Gužve na mostovima, zastoj u centru grada

Autor:

Vesti

25.11.2021

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred sam kraj radne nedelje i meseca, praznično ludilo se već oseća u vazduhu, a na beogradskim kolovozima haos iako popodnevni špic još nije u zanitu.

KOLAPS U BEOGRADU: Gužve na mostovima, zastoj u centru grada

Foto: naxi kamere/printscreen

Saobraćaj mili ili je u potpunom zastoju na najfrekventnijim tačkama u gradu. Tako su već sada slabo prohodni mostovi, deonica autoputa na Novom Beogradu kao i sam centar prestonice.

Na Gazeli je potpuni kolaps u smeru od grada, dok je u sprotnom smeru primetna veća frekvencija automobila ipak je prohodno.

Na Autokomandi vozila mile i u smeru ka Banjici i prema gradu. Ista je situacija u smeru ka Južnom bulevaru, a deluje da je na odeonici autošputa kod Autokomande potpuni haos.

Velike kolone vozila su se formirale i kod Trga Nikole Pašića u oba smera, a ništa bolja situacija nije ni u Takovskoj ulici.

Na popularno Pančevcu kolone su se formirale u ksmeru ka gradu, dok se u suprotnom smeru iznenađujuće saobraćaj obavlja nesmetano.

Saobraćaj na Mostu na Adi se odvija usporeno, ali deluje da se vozila bar pomeraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading