NAJSLAĐI UKUSI BEOGRADA: Uživajte u najslađim ukusima našeg grada 18. i 19. septembra

Autor:

Vesti

16.09.2021

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naredni vikend rezervisan je za sve hedoniste, za sve vas koji volite da uživate u ukusima - onim najslađim.

Republika

Foto: Promo

 

Na Trgu republike predstojećeg vikenda, 18. i 19. septembra, održaće se tradicionalni festival "Najslađi ukusi Beograda", uz podršku Grada Beograda i Turističke organizacije Beograda.

Treću godinu zaredom moći ćete da se zasladite sa nama, da uživate u dobro poznatim slatkim ukusima, ali i da neke nove prvi put doživite sa nama.

Bombone, kolači, sladoledi, čokolade i mnogi drugi konditorski proizvodi krasiće štandove koji će biti postavljeni na glavnom gradskom trgu. Za vas smo napravili pravi mali "slatki grad", po uzoru na slične koji već godinama unazad krase mnogobrojne svetske metropole. Potrudili smo se da Beograd upišemo na mapu sveta kao prestonicu slatkiša, a vi dođite i uverite sa da su najslađi ukusi upravo u našoj prestonici.

Poseban program pripremili smo za mališane, ali u slatkim đakonijama uživaće bez izuzetka svi uzrasti.

Ovaj "slatki" događaj svečano će se otvoriti u subotu u 10 časova, a posetioci festivala imaće zadovoljstvo da prisustvuju degustacijama koje su pripremljene u saradnji sa izlagačima, sponzorima i partnerima projekta.

I ove godine festival će imati humanitarnu notu – svi slatkiši i poslastice biće distribuirani svratištu i sigurnoj kući na teritoriji grada Beograda.

O ukusima se ne raspravlja, u ukusima se uživa!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading