KAZNA ZA RAZGOVOR U VOZILIMA GSP I DO 10.000 DINARA! Oglasili se iz Grada Beograda povodom plakata izlepljenih na autobuskim stajalištima!

Autor:

Vesti

24.08.2021

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na veliki broj stajališta gradskog prevoza u Beogradu prethodnih dana nalepljena je, malo je reći čudna, upozoravajuća poruka u kojoj se građanima preti kaznama od čak 10.000 dinara ukoliko budu bacili opuške cigareta, papirne kese i ambalažu, ali je u njoj naglešeno da ista sankcija čeka i sve ljude koji budu razgovarali u autobusima i tramvajima!?

Foto: Printskrin

Plakati sa pretnjima osvanuli na stajalištima GSP-a

Kako je ovaj "plakat", mada nemušto i nepismeno napisan, ipak osvanuo na velikom broju stajališta, ozbiljno je zbunio građane, koji su se zapatili da li je ovo neka zvanična odluka ili je neslana šala nekog dokonog sugrađanina.

U Gradu Beogradu upozoravaju da ova "poruka" nema nikakve veze sa njima niti ni sa jednim gradskim preduzećem i predlažu građanima da na nju ne obraćaju pažnju!

- Pa, vidite na šta liči "plakat". Ne mislite valjda da bi tako izgledala zvanična objava Grada. Ne, ovo je delo nekog ko je želeo da se našali, ali očigledno nema smisla za humor - rečeno nam je u Gradu Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading