SKANDALI KOJI SE PREPRIČAVAJU DECENIJAMA: Arkan išutirao Miroslava Ilića, Kristijan nokautirao Caneta!

Autor:

Zabava

24.08.2021

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča se da su članovi kriminalnih grupa devedesetih bili u uskoj vezi s estradnim krugovima. Opasni momci su želeli da komanduju svima, pa je često dolazilo do incidenata, pa se tako decenijama prepričava navodni incident između Željka Ražnatovića Arkana i Miroslava Ilića, kao i Kristijanovo nokautiranje Caneta iz Partibrejkersa.

Republika

Foto: youtube.com/radovan džeko

Željko Ražnatović Arkan tukao Miroslava Ilića

 

Članovi ozloglašenih kriminalnih krugova devedesetih godina bili su u uskoj vezi sa estradnim krugovima. Kako su se često nalazili na istim mestima, sukobi između njih su svakodnevno izbijali, a o tome se i danas priča. Takozvani opasni momci želeli su da imaju kontrolu nad svima, pa su tako pevači, voditelji i ostali estradnjaci često bili njihova meta.


Estradni menadžer Vladimir Perović je u emisiji "Goli život"opisao incident između Arkana i Miroslava Ilića, koji se desio osamdesetih u tada popularnom klubu "Duga", koji je okupljao mnoge uticajne ličnosti, počev od najpoznatijih pevača sve do opasnih momaka iz kriminalnog miljea.
Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Željko Ražnatović Arkan pretukao navodno Miroslava Ilića


- Miroslav Ilić je u to vreme malo više pio, pa se dešavalo da baulja tako po lokalu. Jednom prilikom, dok sam sedeo sa Borom Čorbom, tu je bio i Arkan, Ilić se strmoglavio pored nas. Arkan mu se obratio: "Pevač, šta radiš to, smiri se malo", nakon čega mu se Miroslav uneo u lice: "Šta hoćeš ti?" Nakon toga ga je Arkan ispod stola špicem cipele nabio u međunožje, Ilić je momentalno pao. Šepao je sve do izlaza, a onda su mu vratari rekli: "Je l' znaš da te je udario najjači krimos u Evropi." Nakon toga Ilić je uzeo taksi i nikad se više nije pojavio u klubu "Duga". Posle su se pomirili, Arkan mu se čak izvinio.


Incident koji se i danas prepričava, a kom je svedočila pevačica Jelena Karleuša, dogodio se za vreme pauze jedne emisije gde je ona gostovala zajedno sa Arkanom, pa je, prema njenim rečima, Ražnatović lupio šamarčinu Milovanu Iliću Minimaksu:
Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jelena Karleuša svedočila je Arkanovom šamaranju Minimaksa


- Imala sam svega 19 godina i niko me nije zaštitio, osim jednom Minimaks, koji je zbog toga što sam ja izjavila da su sve pevačice kurve u bekstejdžu dobio takvu šamarčinu od Arkana da se više niko nikad nije usudio da me brani - ispričala je tada Karleuša.


Priča u koju mnogi ne veruju, a opet ne prestaje i posle više decenija da se govori o njoj jeste poreklo čuvene pesme Partibrejkersa "Kreni prema meni". Kristijan Golubović tvrdi da je ta pesma u izvedbi Zorana Kostića Caneta "Kreni prema meni" nastala nakon što je on brutalno prebio pevača u jednoj kafani.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kristijan Golubović tukao je Caneta iz Partibrejkersa


Naime, Golubić kaže da je Cane napadao njegovu tadašnju devojku Danijelu, a kasnije buduću ženu, pa ga je zbog toga nakautirao, da bi ovaj potom taj incident pretočio u vanvremenski hit "Kreni prema meni".


- Bili smo u nekoj kafani i Cane je krenuo prema mojoj budućoj ženi, u tom trenutku devojci, pokojnoj Danijeli. Ja gledam šta budala radi i ćutim, gledam ga onako opasno, al' on ništa. Krenuo je ka njoj, nešto joj šapuno i poljubio je. Ja se u tom momentu toliko naljutim i prvo mu onako prijateljski priđem i pitam: "Je li, bre, što ti ljubiš moju buduću ženu", a on mi kaže: "Aj, bre, mali, otkači", pa se okrene prema Danijeli i kaže joj: "Ko ti je, bre, ovaj klošar" - priča Golubović i nastavlja da objašnjava kako je tada prebio pevača Partibrejkersa.

Republika

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Cane bio inspirisan Kristijanovim udarcem kad je nastao hit ''Kreni prema meni''


- Ja ustajem i tog trenutka bum u glavu. Cane od siline udarca pada, popadaše zvučnici oko njega. Zamislite koliko sam ga ja udario kad je on u tom trenutku imao neke plitke patike, sećam se, žute starke, koje su mu pale s nogu koliko je odleteo. Ustaje on posle nekoliko trenutaka i onako razvaljen kaže meni: "Kreni, kreni prema meni" i još mi pokazuje rukama i dalje me izaziva. Ubrzo sam napustio to mesto da ga ne bih izlomio, kad ono posle nekog vremena čujem tu pesmu i ne verujem. Zamislite da je Cane bio inspirisan onim udarcem i mojim prebijanjem i da je nastao ogroman hit "Kreni prema meni".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Acs

24.08.2021 20:43

E ziv nisam sa ovim opasnim saznanjima.A vi o naučnicima pišete.

Odgovori 82 5