GAGI JOVANOVIĆ I SUPRUGA BRANKA PUJIĆ STIGLI NA PREMIJERU NEČISTE KRVI: Poznati glumački par, podrška ćerki Anđeli! (FOTO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

24.08.2021

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni glumac Dragan Gagi Jovanović i nejgova supruga, takođe poznata glumica, Branka Pujić, stigli su su na premijeru filma „Nečista krv – greh predaka“ u kojoj glumi i njihova ćerka, Anđela Jovanović.

Republika

Foto: Mima Šarenac

Branka Pujić i Dragan Gagi Jovanović stigli na premijeru filma ''Nečista krv - greh predaka'' u kojoj glumi njihova ćerka Anđela

 

Večeras je premijera filma „Nečista krv – greh predaka“ u Kombank dvorani, rađena po prozi Bore Stankovića, a u režiji Milutina Petrovića.

Pored velikih imena koji su se ostvarili ulogama u ovom filmu, poput Dragana Bjelogrlića, Katarine Radivojević, Nele Mihailović, našla se i Anđela Jovanović, ćerka poznatog glumačkog para, Dragana Gage Jovanovića i Branke Pujić, koji su među prvima stigli na ćerkinu premijeru dugoočekivanog filma.

Republika

Foto: Marko Pantić

Branka Pujić i Dragan Gagi Jovanović stigli su na premijeru filma ''Nečista krv - greh predaka'' i da podrže ćerku Anđelu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragana

25.08.2021 08:33

E moj, Gagi. Sta ti podrzavas. Da imas imalo pameti ne bi dozvolio cerki da se pojavi ovde posle nasilja u Nisu. Mogao si i ti biti zrtva. Pamtice ti se ovo od nas publlike.