OD RUGLA DO SVETSKE METROPOLE: Zgrada BEOBANKE dobija podmlađeni izgled (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

23.08.2021

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić najavio je novi projekat u Beogradu, gde će nekadašnja zgrada "Beobanke" koja je godinama bila u lošem stanju, dobiti novi podmlađeni izgled.

Republika

Foto: facebook.com/Goran Vesić

Zeleni venac - nekadašnji izgled zgrade Beobanke

Beograd reklo bi se svakim danom postaje svetska metropola. Gradilišta otvorena na sve strane, rekonstruišu se ulice, grade putevi, poslovni i stambeni objekti, tžni centri... I tako mic po mic, dan po dan prestonica Srbije postaje ono što je davno trebala i zaslužuje.

Od ruiniranih sivih fasada koje su izgrađene u doba socijalizma, polako poprima novi svetski izgled nalik Parizu, Beču, Londonu i ostalima..

Republika

Foto: facebook.com/Goran Vesić

Budući izgled "Beobanke"

S toga, zgrada "Beobanke" na Zelenom vencu uskoro će krasiti ovaj deo grada. Zadržaće osnovnu delatnost, odnsno biće poslovna zgrada što je i ranije bila

Tim povodom zamenik gradonačelnika grada Beograda podelio je na svom fejsbuk profilu lepe vesti.

Republika

Foto: facebook.com/Goran Vesić

Nekadašnji izgled Zelenog venca

- Vlasnik zgrade Beobanke na Zelenom vencu danas mi je predstavio svoj predlog za rekonstrukciju zgrade koja je već decenijama napuštena. Očekujem da brzo dobije građevinsku dozvolu i počne rekonstrukciju. 

Grad Beograd u međuvremenu raspisuje konkurs za uređenje vidikovca na Zelenom vencu. Autobuska okretnica se seli. Želimo da objekat postane gradski umetnički centar.
Beograd pobeđuje! - napisao je Vesić na svom profilu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading