PAKAO NA ZELENOM VENCU: Toliko je vruće da se čak i ASFALT TOPI! (VIDEO)

Autor:

Vesti

13.07.2021

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas su u Beogradu zabeležene ekstremne vrućine, a prestonicu je pogodio takav tropski talas da je izazvao i deformisanje asfalta! Kako se može primetiti na video snimku koji je „zapalio“ društvene mreže, temperatura doslovno užarenog asfalta je dostigla maksimum, pa je moguće praktično oblikovati ga prstima.

RepublikaFoto: instagram.com/mojbeograd_rezerva

Naime, kako se može uočiti na osnovu sadržaja objavljenog na internetu, na Zelenom vencu u Beogradu anonimna osoba je pokušala da izvede jedan trik, a sudeći po njegovoj reakciji – ni sam nije verovao da će mu nešto ovako poći za rukom.

On je, osetivši talas vreline koji "hara" prestonicom, odlučio da „na svoju ruku“ proveri temepraturu asfalta, pa je udubio prste u užareni beton. Nakon što je povukao prste nazad, na asfaltu su ostali vidljivi duboki otisci.

Podsetimo, Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje da će u Srbiji od danas, pa do četvrtka, vladati veoma visoke temperature, koje će se kretati u rasponu od 29 do 35 stepeni Celzijusa. Ipak, moramo se  složiti, da je ovakvu ekstremnu “žegu” retko ko očekivao, prenosi Alo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading