(FOTO) Vesić najavio: TRG U LAZAREVCU BIĆE KAO BEOGRAD NA VODI!

Autor: Republika

Vesti

12.07.2021

09:48

Na platou ispred gradske opštine Lazarevac počeli su radovi na uređenju trga i izgradnji podzemne garaže, prve u Lazarevcu, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

beograd.rs
Radovi

On je, gostujući na TV Hepi, rekao da će novi, centralni lazarevački trg biti površine 2.600 metara kvadratnih, sa javnom podžemnom garažom, fontanom, novim sadnicama, dečijim igralištem i klupama. 

Vesić je naveo da je procenjena vrednost radova 166 miliona dinara i da izgradnja centralnog trga u Lazarevcu, koji će po kvalitetu i lepoti biti jednak novom Savskom trgu, odnosno Beogradu na vodu, pokazuje da su gradskoj vlasti svi delovi Beograda jednako važni.

- Za nas ne postoji centar grada i predgrađe, kao što ne delimo ni građanke i građane po tome gde žive. Zato je danas moguće da centar Lazarevca bude uređen kao centar Beograda. Ponosan sam na to što vlast koju predstavljam prva ulaže u prigradske opštine i na taj način podiže kvalitet života Lazarevčana. Građanke i građani Lazarevca zaslužuju ovakav trg - zaključio je Vesić.

Komentari (0)

Loading