Grad Beograd i opština Stari grad organizuju besplatan kulturno umetnički program tokom leta u centru grada

Autor: Republika

Vesti

02.07.2021

16:22

Ovog leta Beograd živi najavio je predsednik Gradske opštine Radoslav Marijanović gostujući u jutarnjem programu televizije ”Pink”. Osvrnuvši se na veliki uspeh ove opštine po pitanju broja vakcinisanih stanovnika, u svom obraćanju predsednik je istakao da je izuzetno ponosan na svoje komšije koje su, u možda najtežim trenucima, pokazali svoju odgovornost prema celokupnoj zajednici. Kao zahvalnost za sve što su učinili za svoj grad i svoju zajednicu, Grad Beograd i opština Stari grad organizuju za sve građane besplatne kulturno-umetničke i sporstke sadržaje.

Republika

- Sutra počinje manifestacija Beograd živi koja u sklopu svog programa obuhvata radionice za osnovce koje će se održavati na Topličinom vencu i na platou ispred paviljona Cijeta Zuzurić, zatim revijalni dečiji program u sklopu kojeg će se održavati dečiji koncerti u Ulici cara Lazara - najavio je predsednik opštine i dodao da će na Kocančićevom vencu biti otvoren letnji bioskop gde će svi naši sugrađani tokom jula i avgusta moći da prate besplatne filmske projekcije.

U sklopu ovog otvorenog letnjeg bioskopa, u periodu od 21. jula do 25. jula biće održan i Festival francuskog filma, te se očekuje veliki broj filmofila koji će uživati u projekcijama pod otvorenim nebom. Celokupan program možete pronaći na stranici https://www.starigrad.org.rs/beograd-zivi-besplatan-kulturno-umetnicki-program-na-starom-gradu/.

Republika

Za najstarije stanovnike ove opštine, od 7. jula, kada će biti otvoren Uslužni centar Stari grad biće organizovati izleti, vožnje brodom kao i radioničarski program, a svi zainteresovani seniori mogu doći u Uslužni centar i prijaviti se za neki od programa.

Komentari (0)

Loading