TOTALNI HAOS NOĆAS NA ADI! Nestalog mladića za kog se sumnjalo da se utopio policija pronašla živog ali pijanog

Autor:

Vesti

24.06.2021

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić koji je prisustvovao noćašnjoj šokantnoj žurci na Adi Ciganliji a za kog se verovalo da se utopio, pronađen je živ ali pijan.

RepublikaFoto: pexels.com

Beogradska policija pronašla ga je potpuno pijanog pošto je prethodno prijavljen njegov nestanak, a pošto je noćas oko 3 časa viđen kako ulazi u vodu a nije isplivao sumnjalo se da se utopio posle čega su hitno na Adu došli policija i hitna. Počela je i potraga za njegovim telom ali srećom policijska patrola pronašla ga je živog i pijanog posle čega je prebačen na VMA.

Podsetimo, na Adi se noćas održala šokantna žurka kojoj je prisustvovalo više od 1.000 mladića i devojaka, među kojima je bilo i puno maloletnika, a na kojoj je za smao 10 evra moglo neograničeno da se pije.

Sa te žurke na VMA prebačeno je 11 mladih bez svesti zbog trovanja alkoholom a sumnja se da im je nešto sipano i u piće što će istraga da utvrdi. Pohapšeni su konobari i menadžeri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading