NAJVEROVATNIJE GA JE NEKO GURNUO, PA JE UDARIO GLAVOM O IVIČNJAK: Spasilac o pogibiji dečaka na bazenu Košutnjak

Autor:

Hronika

23.06.2021

14:02 >> 15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak N. S. (14) koji je danas na bazenu na Košutnjaku ostao bez svesti i upao u vodu preminuo je u Urgentnom centru.

RepublikaFoto: Nebojša Mandić

Iako su u Hitnoj pomoći, a potom i u Urgentnom centru učinili sve da ga spasu dečak je podlegao povredama.

Đorđe Ilić, šef spasilaca izjavio je za Republiku da je u trenutku nesreće bio sa pored drugog bazena sa grupom dece, i da je samo video kako je jedan dečak potponuo.

Bio sam pored bazena 3 i puštao decu na skakaonicu jednog po jednog. Odjednom sam video da je jedan dečak potonuo i grupu dečaka koji stoje na ivici bazena. Najverovatnije su ga oni gurnuli u vodu, pa je udario glavom o ivičnjak bazena - rekao je šef spasilaca i dodao:

Odmah sam ga izvukao sa dvoje kolega. Išla mu je krv iz usta i nosa. Odmah sam počeo da mu dajem veštačko disanje. Stigao je i lekar bazena i nastavio reanimaciju i dobili smo puls. Onda je dosla i Hitna i oni su nastavili naše napore i odveli ga u Urgentni posle 45 minuta.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Đorđe Ilić, šef spasilaca

Kako je istakao tada je došao i njegov otac i kroz jauke molio da mu spase dete.

Tad je došao i njegov otac, koji je kroz jaukanje molio da mu spasimo dete, ali je nažalost umro u bolnici posle dva sata. Verovatno je imao izliv krvi u mozak. Ovo je nezapamćena tragedija zbog dečije igre. Svi se loše osećamo. Koleginica koja ga je sa mnom spasavala je otišla kući jer joj je pozlilo, a ja sam morao da nastavim da pazim na drugu decu, jer ih je danas najviše pošto je besplatno sa knjižicom - rekao je Ilić.

Drugovi tragično premin ulog N. S. koji su u trenutku nesreće bili pored njega su odvedeni u stanicu na saslušanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading