(FOTO) VESIĆ RADNIKU "BEOGRADSKIH ELEKTRANA" ZAHVALIO NA HEROJSKOM ČINU

Autor:

Vesti

15.06.2021

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić ugostio je danas u Starom dvoru Stefana Trifunovića, radnika JKP "Beogradske elektrane", koji je nedavno ugasio požar u autobusu javnog gradskog prevoza.

RepublikaFoto: beograd.rs
Goran Vesić i Stefan Trifunović

 Vesić je istakao da je Trifunović načinio herojski podvig, jer je kao putnik ugasio požar u autobusu na liniji 16.

Ono što je Stefan uradio, nije uobičajeno. Pokazao je veliku hrabrost i odgovornost prema društvu zbog čega je ponos svih nas u Skupštini grada. Stefan je već četiri meseca zaposlen u Skupštini grada, tačnije u "Beogradskim elektranama" i ovim činom se kvalifikovao da ostane duže kod nas. Naprosto, želimo da ovakvi ljudi rade za Grad – ukazao je Vesić. 

Podsetio je da radnici komunalnih preduzeća rade i žive 24 sata za ovaj grad. 

– Za njih nema subote, nedelje i praznika, jer komunalni sistem mora da funkcioniše. Stefan je jedan od njih, pokazao je da nije samo radnik komunalnog preduzeća, već da je spreman da rizikuje i život da bi sačuvao imovinu grada – ukazao je Vesić. 

Vesić je u znak zahvalnosti uručio Stefanu Trifunoviću vaučer za letovanje. 

Ovo je način da mu se odužimo i skrenemo pažnju javnosti na ovakve herojske činove – zaključio je zamenik gradonačelnika. 

Trifunović je objasnio da je tog dana kao putnik autobusa na liniji 16 radio na toplovodu u Bulevaru despota Stefana, kada se autobus zapalio. 

– Putnici su izašli napolje, bio sam priseban i uspeo sam da ugasim požar – naveo je Trifunović i zahvalio zameniku gradonačelnika na vaučeru i podršci, kao i direktoru i radnicima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading