SVI SU PRESREĆNI, PORODICA U SUZAMA: Luna Đogani se porodila, a evo kako je teklo sve, U JEDNOM TRENUTKU SVI PRETRNULI OD STRAHA!

Autor:

Zabava

15.06.2021

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani donela na svet devojčicu Miu!

Foto: Ilustracija: ST/Dragan Kadić, Pixabay
Luna Đogani dobila devojčicu Miu

Danas je cela Srbija bila u iščekivanju porođaja Lune Đogani, a evo kako je sve teklo i kakav je dan bio za Lunu i celu njenu porodicu.

Prema navodima komšija, prošlu noć su čuli iz stana para povišene glasove i užurbanost, odmah su znali da su trudovi počeli.

Foto: youtube.com/siktertube
Luna i Marko

Luna je primljena u GAK Narodni front, jutros oko 07:00 časova. Smeštena je u apartman na drugom sprtatu i počele su pripreme za porođaj - navodi izvor našeg portala.

Foto: Republika.rs, ST/A. Nalbantjan
Luna je jutros primljena u porodilište

Pripreme su počele, a onda je odvedena u porođajnu salu. Porođaj je počeo i svi su bili u neizvesnosti.

Držala se dobro, ali beba kao da nije želela napolje. Počele su blage komplikacije, Luna je počela da se muči, a onda je inace čuveni doktor Fronta, odlučio da prekine njenu agoniju i prebaci je u operacionu salu. Odvedena na carski rez.

RepublikaFoto: instagram/ luna_djogani
Luna

Doktor je bio u pravu. Za manje od deset minuta, u 14:42 Luna je donela na svet devojčicu po imenu Mia, tešku oko 4 kilograma i dugaču 54cm.

Ubrzo se i iz stana na Novom Beogradu čula vriska i slavlje.

Mi smo odmah pozvali Marka da mu čestitamo, a on je poručio:

- Hvala! Ispalićemo vatromet ispred zgrade. Sve je spremno za slavlje

Oglasila se i Lunina majka, pevačica Anabela Atijas:

- Sad sam saznala da se porodila, presrećna sam i uzbuđena. Nina mi je javila. Carski rez je, nema veze, bile su neke komplikacije. Dobro su i ona i beba. Ne mogu u bolnicu, ne može niko ni da uđe. Ne znam da li puštaju oca, a kamoli drugre. Ja već slavim 

Foto: youtube.com/ informator
Srećna baka nije krila suze u razgovoru sa ekipom našeg portala

Par je ćerkici dao ime sa prelepim značenjem, Mia znači „jedinstvena“, samo jedna jedina i posebna osoba“ , „gospodarica“, „princeza“. Mi ponosnim roditeljima čestitamo, želimo svu sreću i ne sumnjamo da će Mia biti prava princeza svojih roditelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading