PRIPREMITE ZALIHE: Zbog radova deo Zvezdare i Voždovca biće BEZ VODE

Autor:

Vesti

23.01.2021

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara prouzrokovaće u ponedeljak 25. januara prestanak vodosnabdevanja pojedinih delova ove opštine, saopšteno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

RepublikaFoto: Photo by Catt Liu on Unsplash
Foto: Ilustracija

Zbog pomenutih radova u ponedeljak od 8 do 17 časova bez vode biće potrošači u ulicama Bulevar kralja Aleksandra, parna strana (od Koste Trifkovića do Ustaničke), Madridska, Gusinjska, Luneta Milovanovića, Darosavačka, Kneza Mutimira, Virpazarska i Živka Davidovića (od Kačićeve do Ustaničke).

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac, u utorak 26. januara od 8 do 20 sati, bez vode će biti potrošači u ulicama Maksima Gorkog (Tomazeove do Đorđa Kratovca) i Braće Kovač.


Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a iz „Vodovoda“ apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, piše Beograd.rs.

 


Za dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading