BRUKA, PA SKANDAL: Hrvati u rasulu, selektor DAO OSTAVKU usred Svetskog prvenstva!

Autor:

Sport

23.01.2021

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometaši Argentine priredili su veliko iznenađenje i pobedili Hrvatsku koja je bila izraziti favorit sa 23:19 u drugoj fazi Mundijala u Egiptu, a onda je nastao pravi haos u taboru komšija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lino Červar

Na startu prvenstva su već napravili kiks i najavili da ipak nisu u formi kakva se od njih očekivala, a sada ih je još jedan poraz doveo na rub ispadanja! 

Samo jedan scenario ih vodi u četvrtfinalem, potrebno je da u poslednjem kolu pobede Dansku koja je za sada bez greške i ima sve pobede, ali ni to neće biti dovoljno. 

Uz to Katar sa Danijelom Šarićem na golu će morati da iznenadi Argentince, koji su posle ovog trijumfa na mestu koje vodi u četvtfinale. 

 

 

 

Uz sve to, sve je više kritika na račun selektora Lina Červara. Iskusni 70-godišnji stručnjak je prvi put vodio "kauboje" od 2002. do 2010. godine, a onda je opet seo na klupu nacionalnog tima 2016. godine. Ipak, njegovi tajmauti su na udaru kritika medija i navijača. 

- Ti mali, ti mali...- govorio je Lino Červar na drugom tajmautu koji je pozvao protiv Argentine, a on se i u dosadašnjem delu prvenstva tako obraćao igračima. 

Hrvatski mediji i navijači idu toliko daleko da ga čak optužuju da ne zna imena svojih rukometaša, te da se reprezentativci sami dogovaraju oko taktike. On je posle ovog meča preuzeo odgovornost i najavio povlačenje!

- Ovo je za mene nedopustivo. Mislim da je vreme da me neko zameni na ovom mestu. Više ne mogu dalje. 250 nastupa imam u reprezentaciji. Nakon prvenstva odlazim- rekao je Červar nakon meča.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading