(FOTO) Veliki broj Beograđana na ulici i 1. januara: Vesela atomsfera, trubači zabavljali prolaznike koji su sa njima igrali i pevali

Autor: Telegraf, Republika

Vesti

01.01.2021

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesela atmosfera uprkos epidemiji koronavirusa.

RepublikaFoto: instagram.com/leov_dnevnik

Veliki broj Beograđana odlučio je da "reprizu" dočeka Nove godine provede u šetnji Knez Mihailovom ulicom.

U najpoznatijoj ulici u prestonici atmosfera je prilično mirna za 1. januar mada, sudeći po snimcima koji su deljeni na društvenim mrežama, nije bilo tako tokom celog dana.

U popodnevnim časovima slučajne prolaznike su uglavnom uveseljavali trubači koji svake godine doprinose novogodišnjem raspoloženju.

 

 

U jednom trenutku je čak izgledalo kao da imaju svoj novogodišnji koncert, jer je veliki broj Beograđana slavio, pa i zaigrao uz njih.

Večeras su, kako javlja izveštač Tanjuga, na ulici uglavnom mladi i porodice sa decom, a mališanima je najveća zabava slikanje sa Deda Mrazom i pored novogodišnjih ukrasa.

 

Kafići i restorani u centru Beograda poštuju propisane mere i ne rade, tako da se umesto muzike uglavnom čuje žagor ljudi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading