(FOTO) OGROMNA TUGA: Objavljen identitet mladih koji su se ugušili plinom u Posušju

Autor: Telegraf, Republika

Svet

01.01.2021

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su ista generacija, družili se od malih nogu.

RepublikaFoto: youtube.com/BHRT

Hrvatski mediji objavili su identitet osmoro mladih ljudi koji su stradali u novogodišnjoj noći u selu Rakitno kod Posušja.

Poginuli su I.M, rođen 29. 8. 2001. u Posušju, s prebivalištem u Poklečanima, Posušje, S.R. rođen 27. 9.2001. u Posušju s prebivalištem u Poklečanima, Posušje, M.R. rođena 8. 9. 2001. u Švicarskoj s prebivalištem u Posušju, Ž.P. rođena 15. 9. 2001. u Splitu s prebivalištem u mjestu Vrpolje, Posušje, M.S. rođena 4. 8.2001. u Splitu s prebivalištem u Sutini, Posušje, S.P. rođen 22. 9.2001. u Mostaru s prebivalištem u Vrpolju, Posušje, M.P. rođena 16. 4. 2001. u Splitu s prebivalištem u Vrpolju, Posušje, S.J, rođen 9. 8.2001. u Mostaru s prebivalištem u mjestu Batin, Posušjem piše Slobodna Dalmacija. 

 

 

U novogodišnjoj noći u strašnoj tragediji u Tribistovu u općini Posušje uslijed gušenja plinom u vikendici smrtno su...

Posted by Slike društva Ovršeni on Friday, January 1, 2021

 

 

Od osmoro smrtno stradalih u novogodišnjem slavlju, čak ih je šestoro iz Rakitnog, malog mesta kod Posušja.

- Možete samo zamisliti što to znači za ovo mesto od 1.500 stanovnika. Svi su bili ista generacija, znali se i družili od malih nogu, a i sve su im porodice međusobno rodbinski povezane ili su prvi susedi. Bože sačuvaj! - kazao je jedan od stanovnika Rakitnog za Slobodnu Dalmaciju.

 

 

 

Na mestu gde se dogodila tragedija stigla je i rodbina i roditelji nastradalih tinejdžera. Kako piše BHRT, jedva stoje na nogama skrhani od bola i tuge, dok meštani Posušja s nevericom gledaju u pravcu vikendica gde su mladi pronađeni nakon proslave Nove godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading