POČINJE PRAZNIČNA EUFORIJA: Za manje od sat vremena se uključuje NOVOGODIŠNJA RASVETA u Beogradu!

Autor: Tanjug

Vesti

14.11.2020

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U susret praznicima, u Beogradu će se pre nego što sasvim padne mrak popaliti novogodišnje sijalice!

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Foto: Ilustracija

- Za sat vremena počinjemo sa uključivanjem novogodišnje dekorativne rasvete. Danas od 16.15 sati do ponoći biće uključena novogodišnja dekorativna rasveta na 58 lokacija i ulica na teritoriji deset gradskih opština osim Kapije Beograda na ulazu u Knez Mihailovu koja će biti montirana naredne nedelje zajedno sa jelkom na Trgu Republike. Novogodišnja dekorativna rasveta u sedam prigradskih opština biće uključena 1. decembra. Kada to bude završeno novogodišnja rasveta će biti uključena na 120 lokacija - napisao je zamenik gradonačelnik Beograda Goran Vesić.

On je dodao da ovogodišnju rasvetu u našem gradu čini 3020 stubnih ukrasa, 110 podnih 3D ukrasa, 179 svetlećih zavesa, 3300 svetlećih lančanica.

- Od velikih kompozicija biće postavljene Kapija Beograda u Knez Mihailovoj, svetleći lavirint u Obrenovcu i svetleći tunel u bojama srpske zastave u Lazarevcu - najavio je Vesić. 

 

За сат времена почињемо са укључивањем новогодишње декоративне расвете. Данас од 16.15 сати до поноћи биће укључена...

Posted by Горан Весић on Saturday, November 14, 2020

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading