VELIKE IZMENE U RADU JAVNOG PREVOZA! Ovog vikenda je na snazi specifičan red vožnje

Autor: Republika

Vesti

14.11.2020

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog radova na trolejbusko-tramvajskoj kontaktnoj mreži u Ulici Vase Čarapića u periodu od 8.00do 20.00 časova i u Kneza Miloša od 7.00 do 22.00 časa, linije javnog prevoza biće izmenjene, a neke neće ni saobraćati danas i sutra.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Foto: Ilustracija

Ukidaju se tramvaji 7 i 9, a umesto njih saobraćaće autobuska linija 7A koja vozi od Slavije do Bloka 20 – Nemanjinom, Karađorđevom, Savskom mostom, onda ulicom Vladimira Popovića do okretnice iza "Hajata".

Pojačavaju se linije 6, 11L i 14, dok će 12L saobraćati delimično izmenjenom trasom, od Banovog brda do Pristaništa voziće preko Mosta na Adi i Starog savskog mosta. Uspostavlja se privremena tramvajska linija 14L, koja će saobraćati od Omladinskog stadiona do Banjice.

Ukidaju se trolejbusi 28, 40 i 41, dok će linija 29 saobraćati skraćeno, od Medakovića 3 do Slavije. Uspostavlja se privremena autobuska linija 40A, koja će saobraćati na relacijiZvezdara – Banjica 2, trasom trolejbuske linije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading