Vesić očitao bukvicu Đilasu: Znao sam da si površan i velika neznalice ali nisam znao da si toliko nepismen!

Autor:

Vesti

01.09.2020

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonečelnika grada Beograda Goran Vesić burno je reagovao na opasku Dragana Đilasa povodom navodnog prekoračenja roka izvođenja radova na rekonstrukciji Pete gimnazije. A sve što je imao da mu saopšti napisao je na svom fejsbuk profilu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Goran Vesić

Mislio sam da je Đilas samo površna osoba i velika neznalica. Posle laži koju je izrekao u vezi sa završetkom radova na rekonstrukciji Pete gimnazije jasno je da je nepismen.

Da je Đilas ozbiljan političar on bi pre nego što je objavio laž da je rekonstrukcija Pete gimnazije trebala da bude završena danas prošetao do zgrade i pogledao građevinsku tablu. A da je Đilas pismen znao bi da pročita šta piše na tabli. A na tabli piše “početak izvođenja radova - 3. februar 2020. godine” a “rok za završetak radova - 300 dana”. Da Đilas zna da broji nekako bi auspeo da izračuna da je 300 dana malo manje od deset meseci ili da mu pomognem tačno 1. decembar 2020. godine. Da je Đilas bio pažljiv na času znao bi da u kalendaru prvo dođe 1. septembar pa 1. decembar.

 

Rekonstrukcija Pete gimnazije koštaće 4.5 miliona evra. Da je Đilas malo pošten on bi vratio državi onih 620 miliona evra koje je stekao trgujući reklamnim sekundama. Za te pare moguće je rekonstruisati 137 škola kao što je Peta gimnazija.

Vidite sada kako je lako utvrditi da je rok za završetak radova na rekonstrukciji Pete gimnazije 1. decembar i da do isteka tog roka treba da prođe još tri meseca. Ali Đilasu je lakše da laže i da zloupotrebljava decu.  Njega istina nikada nije interesovala. Bednik.

Мислио сам да је Ђилас само површна особа и велика незналица. После лажи коју је изрекао у вези са завршетком радова на... Posted by Горан Весић on Tuesday, 1 September 2020

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Micka

01.09.2020 17:12

Djilas je nepismeno, povrsan covek, sa niskom inteligencijom.

Micka

01.09.2020 17:13

Djilas je dokazao da je covek sa niskom inteligencijom, i velikim neznanjem.

Marko

01.09.2020 17:20

Djilas se zatrcao da sto pre prijavi probijanje roka pa nije ni proverio kako treba. Gori mu pod nogama da sto pre nadje sledecu pricu koju ce da plasira.

Rade

01.09.2020 18:11

Dok je Djilas bio na čelu Beograda sva državna preduzeća su bili u dugovima do guše.