ČEKA SE JOVANJSKI MRAZ: Evo kad Beograd dobija grejanje

Autor: Republika

Vesti

18.10.2017

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi Beograđani se ovih dana, uprkos izuzetno visokim spoljnjim temperaturama za ovo doba godine, raspituju kada će im ponovo početi grejanje po stanovima.

RepublikaFoto: pixabay.com
Čeka se pad temperature

Odgovor na ovo pitanje zavisi koliko od "Beogradskih elektrana", toliko i od - meteorologa! Naime, toplane neće raditi sve dok temperatura od 6 do 9 časova ujutru bude iznad 12 stepeni (jutros je bila čak 16) ili dok tokom deset sati u toku dana bude 15 i više stepeni, saznaje Blic. Shodno odluci o snabdevanju toplotnom energijom u Beogradu.

Prema poslednjim prognozama RHMZ, tako će biti sve do kraja ove nedelje, pošto će se jutarnje temperature kretati od 12 do 13, a najviše dnevne u rasponu od 22 do 25 stepeni.

Za ponedeljak se, međutim, najavljuje zahlađenje, raspon temperatura od 12 do 17 stepeni, te bi tada i radijatori u Beogradu ponovo mogli da budu topli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading