Handanović: Koncert ispred Skupštine grada pratilo 1.070.000 građana! Nastavljamo dalje, Srbija će pobediti!

Autor: Republika

Vesti

21.04.2020

13:51

Direktor CEBEF-a istakao je da je cilj besplatnih koncerata da se pruži podrška onima koji se bore protiv koronavirusa, a da se onima u izolaciji olakša i prekrati vreme.

Printscreen/TV Pink
Damir Handanović

Jučerašnji koncert ispred Skupštine grada Beograda bio je snažna poruka svim ljudima koji rade na prvoj liniji odbrane od Kovida-19, a partilo ga je 1.070.000 gledalaca na različitim platformama, rekao je Damir Handanović, direktor CEBEF-a.

Koncerti koji se organizuju u okviru serijala "Beograd pobeđuje", kako kaže, ne koštaju niti CEBEF, niti Grad Beograd, ni dinar. 

- Svi koji rade na ovom projektu, od produkcije do vozača, ne koštaju ni dinar... Poziv za učešće je otvoren za izvođače i svi koji žele da imaju koncert online mogu da se javiti - kaže Handanović za Pink.

Cilj serijala je, kako kaže, da se vreme provedeno u izolaciji olakša i prekrati, a cilj je i slanje poruke podrške ljudima koji su na prvoj liniji odbrane.

- Sajt live.beograd.gov.rs nećemo gasiti ni nakon vanrednog stanja, već će građani i posle na ovoj adresi moći da prate sve ono što CEBEF radi. Ponavljam još jednom, jer je bilo zluradih komentara, da nas ovo nije koštalo ni jedan jedini dinar, već su ljudi dobre volje dali svoj doprinos i poslali poruku – ističe Handanović. 

On se zahvalio svima koji učestvuju u realizaciji ovog serijala.

- Nadam se da na ovaj način barem malo olakšavamo građanima sve što nas je zadesilo – kaže direktor CEBEF-a. Dodaje da je u ovakvim trenucima važno biti solidaran i jedinstven, a da će Srbija i Beograd pobediti.

On je najavio naredne koncerte u okviru serijala "Beograd pobeđuje":

- Sutra nastupa Tijana Bogićević, a u petak organizujemo veliki koncert Saše Kovačevića. Svi oni nastupaju besplatno i pozivam sve građane da odu na live.beograd.gov.rs i prate koncerte koje za njih organizujemo – rekao je Handanović.

Komentari (0)

Loading