Ronaldo "odao" Vesta: Bio je pet godina stariji od mene, a kad smo igrali zajedno bili smo isto godište!

Autor:

Sport

21.04.2020

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni nigerijski fudbaler Taribo Vest postao je sveštenik u svojoj domovini po završetku fudbalske karijere. Njega je kroz karijeru pratila priča da je lažirao godine, a kada je igrao u Partizanu, kružile su glasine da je prikazao čak 12 godina manje.

RepublikaFoto: Starsport
Taribo Vest u dresu Partizana

To je sada potvrdio nekiko drugi do jeda od najboljih fudbalera svih vremena, Brazilac Ronaldo je tokom razgovora na Instagramu sa bivšim saigračem iz Intera, Kristijanom Vijerijem, ispričao nekoliko anegdota za nigerijskog štopera, sa kojim je svojevremeno bio i saigrač u Interu.

- Postoji jedna anegdota iz mlađih kategorija. Igrali smo protiv reprezentacije Nigerije do 20 godina, a mi smo tada imali 15. Dakle, bili su pet godina stariji od nas i bili su prejaki, ti momci su već bile odlasle osobe - prisetio se Ronaldo, koji je tom prilikom razmenio kopačke sa Vestom i dodao:

- Razmenili smo kopačke. Posle nekoliko godina zajedno smo bili u Interu, a on je bio isto godište kao ja - uz osmeh je otkrio legendarni Brazilac.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldo Luís Nazario de Lima

Potom je opisao kako je svojevremeno u Interu Vest pokušao da ga izleči čudnim molitvama.

- Dok sam bio povređen, jednom je došao u moju kuću i počeo da se moli za mene. Izgovarao je neverovatne molitve, a ja sam bio toliko očajan. Verovao sam u sve, ali nije pomoglo - naveo je čuveni "Fenomeno", dok je Vijeri dopunio.

RepublikaFoto: Starsport
Taribo Vest u dresu Partizana

- Jednom kada smo išli zajedno na misu u Milanu, poveo je čitav bend sa sobom - rekao je bivši italijanski napadač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading