Uključeni radijatori u Beogradu zbog naglog pada temperature

Autor: blic.rs

Vesti

10.11.2019

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pošto je u popodnevnim časovima došlo do pada spoljne temperature, koja je u 17.00 časova, prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) iznosila samo 12 stepeni, sa tendencijom daljeg opadanja, iz "Beogradskih elektrana" su najavili ponovno pokretanje sistema, te bi stanovi Beograđana uskoro trebalo da budu topli.

RepublikaFoto: Republika

- Svi toplotni izvori jutros od 7.00 časova do 10.30 časova isporučivali su toplotnu energiju potrošačima, kada je prekinuta isporuka zbog visokih spoljašnjih temperatura vazduha. Ponovna isporuka toplotne energije počinje u 18.00 časova. Sistemskih poremećaja u proizvodnom sektoru nema, kao ni sistemskih poremećaja na toplovodnoj mreži - saopštili su iz "Beogradskih elektrana".

Kako dodaju, "pojedinačne kvarove na instalacijama u zgradama, stanovima i delovima stanova terenske ekipe preduzeća otklanjaju prema prijavama potrošača".

S obzirom da se za sutra najavljuju temperature od sedam do 15 stepeni, za očekivati je da topli radijatori budu tokom celog dana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading