(FOTO) Prvo obeležavanje Dana komunalaca Beograda

Autor: Republika

Vesti

07.09.2019

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

JKP "Parking servis" učestvovalo je, 07. septembra 2019. godine, u prvoj proslavi obeležavanja Dana komunalaca Beograda. Ove godine, 15 javnih komunalnih preduzeća Beograda građanima je ispred Skupštine grada prezentovalo delatnosti kojima se bave.

RepublikaFoto: Beoinfo
Ekipa Parking servisa najbolja u plivanju

Štand "Parking servisa" obišli su direktor "Parking servisa" Andrija Čupković, zamenik gradonačelnika Goran Vesić i pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović. Sugrađani su dobili informacije o dugogodišnjim akcijama "Parking servisa", kao što su "Đaci vas mole, usporite pored škole", „Đačko parking mesto", "Bebi parking mesto", "Parkiraj i bicikliraj". Najmlađi posetioci štanda dobili su od "Parking servisa" na poklon bojanke "Oboj Beograd", bojice sa rezačem, brošure "Bezbedno do škole", rasporede časova i balone. 

Savez samostalnih sindikata komunalaca Beograda predložio je i uspeo u ideji da se svake godine, prve subote u mesecu septembru, obeležava Dana komunalaca Beograda. Ove godine organizovan je svečani defile vozila javnih komunalnih preduzeća, koji se kretao od Cvetkove pijace do Starog dvora i Skupštine grada Beograda. Na čelu defilea bio je vozić Javnog preduzeća "Ada Ciganlija", a JKP "Parking servis" je u povorci bilo predstavljeno vozilom Zeleni pauk – simbolom akcije očuvanja zelenih površina u gradu. Povorka vozila zaustavila se na platou ispred Skupštine grada, nakon čega su sugrađani mogli da pitaju sve što ih interesuje o delatnostima koje različiti profili komunalaca obavljaju.

RepublikaFoto: Beoinfo
Goran Vesić na štandu Parking servisa

U okviru proslave Dana komunalaca, nedelju dana ranije, u subotu, 31. avgusta,  održan je i Sportski dan na Adi Ciganliji. Na Adi su se zaposleni u komunalnim preduzećima takmičili u basketu, malom fudbalu, muškoj i ženskoj odbojci, kao i u dve discipline otvorene za sve zainteresovane posetioce Ade Ciganlije – pikadu i šutiranju trojki. Ekipa "Parking servisa", koju je činilo oko 50 takmičara, osvojila je treće mesto u muškom basketu, a u malom fudbalu je  stigla do polufinala.

RepublikaFoto: Beoinfo
Košarkaši Parking servisa na Adi Ciganliji

U okviru Dana komunalaca u četvrtak, 5. septembra, na bazenu "Milan Gale Muškatirović", organizovano je i takmičenje komunalaca u plivanju, na kome je učestvovalo ukupno 70 takmičara, a "Parking servis" je predstavljalo 10 zaposlenih. U konkurenciji 15 komunalnih preduzeća "Parking servis" je osvojio prvo mesto.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading