On je otac Mine Vrbaški: Evo zbog čega ne nosi njegovo prezime!

Autor: alo.rs

Zadruga

15.11.2018

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi su poveli priču ko je ustvari Minin otac?! U izjavi koju je dala zadrugarka ona je napomenula kako je ne zanima otac koji ju je napustio pre 14 godina.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mina Vrbaški

S obziorm na to da Mina nosi prezime Vrbaški, a čovek koji koji se predstavio kao njen otac ne nosi isto prezime, te se preziva Pešut Nenad.

Zadrugarka je o svom ocu izjavila sledeće, a njene rečenice izazvale su sumnju kod čitavog auditorijuma.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ivana Vrbaški

- Taj čovek me ne zanima uopšte! Nije bio tu kad mi je bio najpotrebniji, nisam ga videla ni čula 14 godina i ne znam zašto se sada javlja. Verovatno hoće medijsku pažnju. On za mene ne postoji uopšte. Ne želim da pričam o nekome ko mi nije niko i ništa! Ne znam odakle njemu da se ja bavim prostitucijom?! Mada, često čujem da to ljudi komentarišu. Čim je neka devojka lepa i lepo izgleda, ona je odmah promiskuitetna. To su gluposti! - pričala je starleta koju je otac čije prezime ne nosi optužio da se bavi prostitucijom.

Njena majka Ivana odlučila je da odgonetne čitavu misteriju i objasni ko je zapravo otac Mine Vrbaški i da li je to uopšte u pitanju Nenad!

- On jeste Minin otac, ali nije upisan u njenu krštenicu. Mina nosi moje prezime - kratko je razrešila čitavu misteriju Minina mama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boris

15.11.2018 20:57

Mina je punoletna. Otac nije upisan u maticnu knjigu rodjenih. Otac nema nikakvih prava da odlucuje o sudbini Mine. A i zakasnio je da dokazuje ocinstvo i odlucuje o Mininoj sudbini. Moze samo da tuzi i trazi diokazivanje ocinstva putem DNK.