MIRKO OTKRIO KOJE BOLESTI IMA NADEŽDA BILJIĆ!

Autor:

Zadruga

11.09.2018

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nadežda Biljić često je isticala da je dobar prijatelj sa Mirkom Gavrićem koji je takođe učesnik rijalitija "Zadruga 2"!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mirko Gavrić ogovara Nadeždu Biljić

Međutim, izgleda da su odnosi između njih zahladneli, a to nagoveštava i situacija koja se odigrala danas u spavaćoj sobi kada se Mirko Gavrić žalio svojim cimerima upravo na ponašanje Nadežde Biljić.

- Ona nije ljuta, ona je bezobrazna. Krajnje bezobrazna. Žena ima ozbiljnu terapiju, znači ozbiljnu terapiju. Ima ešerihiju koli i to baš ima i dobila antibiotike i ona jedan dan pije lekove, drugi ne pije. To sve ne važi. Ljudi joj daju, ona donese i ne popije lek, a njima dvema priča kako pije. I malopre krenemo lepo o tome da pričamo da mora da pije terapiju i na sve to ona pije jedan dan, pa drugi ne pije... I šta se dešava i iz najbolje namere krenem da joj pričam, ona počela da skače tu. Baca lekove po sobi - govorio je Gavrić.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nadežda Biljić

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledala ova situacija pod krovom Bele kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rada lambada

12.09.2018 08:51

Mirko Gavric treba da prica o svojim bolestima a ne o tudjim bolestima i manama.

Odgovori 12 0