Radanović podvojena ličnost? Sloba: Kija, neću razvod! Luna, volim samo tebe!

Autor:

Zadruga

14.05.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović je odlučio da se okupa u bazenu, a Kristina Kockar i Bora Santana sedeli su pored kako bi mu pravili društvo. Iako je to bio jedan običan razgovor, dogodila se jedna nepredviđena situacija koja je razotkrila njegove emocije prema još uvek zakonitoj supruzi

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Priča joj bajke... Luna i Sloba

Dok je svojoj ljubavnici Luni prodao priču da želi razvod, Sloba je samo nekoliko sati pre toga pričao drugu priču sa svojom ženom Kijom. Naime, on je mislio da se njegove reči neće čuti jer u tom trenutku nije koristio bubicu. Bora Santana je pokrenuo priču o razvodu, a onda su se njih dvoje izjasnili šta misle o tome.

- Meni Slobodan neće da kaže svoje odgovore. Je l' bi potpisao odmah? - kazala je Kija.

- Napisao sam da naših pet godina veze i godinu dana braka zaslužuju jedan razgovor napolju - odgovorio je Radanović.

- A ti treba da kažeš: "Ne, ja tebe volim i kajem se zbog svega." A i što bi mi razgovarali kad ćemo se razvesti?

-Ko to kaže? Hajde, reci?- izjavio je Sloba nešto što je sve šokiralo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
A Kiji priča basne.. Sloba sa suprugom

Uprkos tome što je prethodno ubeđivao Lunu da želi samo nju, ona mu je sasula u lice da ga je provalila.

- Ti želiš! Ti želiš da daš drugu šansu. Ti to želiš! Zaboravi da sam ja Luna, ti to želiš! Slobo, ja nisam glupa, čitam ljude. Vidim tvoje oči, tvoje pokrete i vidim sve. Ja ti ne zameram ništa. Ti želiš da nastaviš sa njom, a to se ne oseća kada želiš sa nekim da završiš. To znači da nije gotovo. Znaš šta ja iskreno mislim, ovo pričam kao neka osoba tamo, a ne kao osoba sa kojom si prevario svoju ženu, ja mislim da te ona privlači, ništa više, a da si samo sa mnom imao seks - kazala mu je Luna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ne zna ni on koga voli? Luna i Sloba

- Ja volim tebe. Zašto se tripuješ? Ja želim da budem sa tobom. Samo sa tobom - ubeđivao je pevač svoju devojku.

- Ti imaš suze u očima. Tebe boli kada je vidiš. To je emocija! Ti imaš strah u sebi, ti se plašiš da li da rizikuješ ovo ili da rizikuješ ono. Tražiš neko opravdanje za sve to što nije uspelo. Ona kada je ušla, ti si bio katastrofa prema meni. Ja pričam o tebi i tvojoj ženi, ubeđujem te da budeš sa njom. Ja ne želim da se ti zaje*eš, da ti bude žao, jer posle nema nazad - primetila je Đoganijeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Plavi

14.05.2018 11:15

I tata bi sine dve zene. I jos da me Anabela ceka u novom stanu. Ali treba dobro zaradjivati i izdrzavati vise zena. A i sve njih zadovoljavati.