Dalilin otac se BRUTALNO SVETI Caru! Huso PSIHIČKI pukao zbog ćerkinog ljubavnika iz Crkvenice, UNAJMIO LJUDE koji će rešiti prljav posao za njega!

Autor:

Zadruga

29.06.2022

08:57

Huso Mujić smislio sve kako bi se osvetio Filipu Caru i pomirio Dalilu i Dejana.

Dalilin otac se BRUTALNO SVETI Caru! Huso PSIHIČKI pukao zbog ćerkinog ljubavnika iz Crkvenice, UNAJMIO LJUDE koji će rešiti prljav posao za njega!

e stock/Caslav Vukojcic/printscreen/RTV Pink

Komentari (5)

Loading
Marija

29.06.2022 15:51

OVO JE SRBIJA !

Aco

29.06.2022 16:34

@Marija - Ko je bre vise ovaj huso _ n e c o v e k kao i cerka mu, o l o s. On ce da odredjuje ko ce koje mesto da osvoji. Pu, gad, odvratni.

Jeremija

29.06.2022 16:47

Huso ti si psihički puko.Nemoj ti tudjem detetu da žališ zlo i da mu spremaš sačekuše,nego svuju čerku nimfomanku leči na neuropsihijatriji,Potcenjuješ Dejana On je više ne voii i ne želi da bude njom. Umislio si,Dejan je nju otkačio za sva vremna Čak ne želi nikakav kontakt ni sa tobom.Ta priča je za ,njega završena.Caru spremaš ružne srtvari.Ona njega proganjala, a ne on nju. Matori prolupao si totalno, Dejana da zaobidjete u širokom luku, jr ste prošlost i to daleka.

Janko

29.06.2022 17:08

Moimo MUP Srbije da od hitno reaguje ovo su surove prtnje Filipu Caru. Nio nije njegovu ćerku terao da vara supruga napolju i u Zadruzi sa ilipom.Ona je njega proganjala. Filip je jean vrlo dovit i intelientan mladić ,njemu ona kao ni Dejanu ne treba u životu.Neka se vrati svom tati. To što on halucinira daće joj Deki oprostiti javnu prevaru na nacionalnoj TV 9 meseci samo neka sanja.Dejan ne želi da je vidi više ,ima devojku oju voli i vraća se roditeljima u Veternik.Molimo da se Car zaštiti,jer je hrvatski državljanin a Huso Mujić neka orgija po Šepku i Bosni. Da mu je ćerka dobra, ne bi seljani Šepka izjavljivali da kada se vrati da će da je kamenju. Ovo je očigedo zaostao i prost narod, ali on Caru preti otvoreno preko medija, ima on ljude koji će ga unakazati itd. Molimo za hitnu reakciju nadležnih institucija.Dejan ima svoju porodicu i svog oca, brata i sestru, vraća se na svoje ognjište u svoju Srbiju. Husu pod hitno saslušati i preduzeti adekvatne mere Filip je u opasnosti.

Dada

29.06.2022 22:06

Huso sram te bilo svi ti krivi osim tvoje opajdare..to ti je karma i badava ti sto si se veri vratio neces kako ni ti umrijeti.