(VIDEO) Nena Petrović hoće da prevaspita OVE zadrugare!

Autor:

Zadruga

07.01.2018

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako su joj neki dali nadimak "Vaspitačica", Nena Petrović dala je odgovor na pitanje koga bi ona to prevaspitala!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nena Petrović!

Novinarka portala Pink.rs, Jovana Vučić je insistirala da sazna na koga je tačno mislila ova ukućanka. Kako je pre nekoliko dana imala konflikt sa Teodorom Džehverović, ona je priznala na koga su se odnosile ove reči. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Teodora Džehverović i Anđelo Ranković

- Konkretno bih prevaspitala Teodoru i Anđela. Nemam ništa protiv njih niti smatram da su loši ljudi, iako sam sa Teodorom imala konflikt. Sa Anđelom nisam, ali on svakako skače za nju. Razumem i zašto, prosto se ne odvajaju. Kad sam ušla rekla sam Teodori da je ovde ušla kao pevačica, a ne da je ljudi okarakterišu kao svađalicu i da se više aktivira, na njih dvoje sam mislila - završila je ona.

RepublikaFoto: instagram.com/matora23
JOvana Tomić Matora

- Pa možda Matoru, malo je detinjasta u nekim situacijama. Gledam je kako skoči, iznervira se bez razloga. Nekad joj je kratak fitilj, razumem je. Nekad me toliko me iznervira da bih joj kosu počupala sa glave - dodala je Nena. 

A šta je Nena još prokomenarisala povodom ovoga pogledajte u snimku ispod teksta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading