(VIDEO) Nije mogla da izdrži više! Ana Korać napustila Belu kuću, zadrugari u neverici!

Autor:

Zadruga

18.05.2020

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba je odjeknulo..

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać

Naime, pre godinu dana u Zadruzi, Maja je optužila Anu kako je ona rasturila vezu njene drugarice koja je bila sa izvesnim Karlom.

Ana je tvrdila da to nije tačno i da je ona upoznala tu drugaricu u isto vreme kada i njen tadašnji dečko Karlo. Dok su zadrugarke iznosile različite verzije priče, nastao je haos.

- Nas dvoje smo bili na žurki na moru i tada sam upoznala tu devojku. Karlo je fin i kulturan momak. Ja sam imala odličan odnos sa njim. Muka mi je od ovih pričica. Karlo i ja je nismo poznavali, upoznali smo je isto veče - ispričala je Ana.

- Devojka se godinama zabavljala sa njim. Ana je rekla da ne poznaje tu devojku. Ja ne želim da kompromitujem devojku, ne znam da li želi da bude medijski eksponirana. Ja govorim istinu i daću vam dokaze - odbrusila joj je Maja. 

- Mala, ne vuci me za jezik da ja ne bih počela da pričam o tebi - uzvratila joj je Koraćeva.

- Interesuje me da li možeš da mi kažeš od kad do kad ste bili u vezi - pitala je Maja.

- Nemam pojma, ima na Instagramu fotografije. Kada sam ja ušla u Zadrugu 1, bilo je leto, ja sam bila kod njega, ili pre zime - pričala je Ana.

Lepi Mića ustao je i očitao lekciju Koraćevoj, ukazujući da je očigledno da laže, te se ona razbesnela i izletela iz Bele kuće usred trajanja emisije, pa je i njen dečko, David Dragojević pošao sa njom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading