Janjuš varao ženu sa Darom Bubamarom? Isplivali pikantni detalji veze sa pevačicom!

Autor: Svet

Zadruga

22.11.2019

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik "Zadruge" Marko Janjušević dokazao je pred kamerama da obožava silikonske obline, a po tvrdnji izvora on nije odoleo ni bujnom poprsju Dare Bubamare, sa kojom je svojevremeno prevario suprugu Enu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjušević Janjuš...

- Janjuš je oduvek voleo žene, i on to ne krije, a još kad popije on ne zna šta radi. Uglavnom se družio sa košarkašicama iz Crne Gore i sa njima je organizovao privatne žurke na kojima su bile i pevačice. Tako je upoznao i Daru. Veoma brzo posle žurke su se čuli, videli, pa sve ostalo. U Crnoj Gori to nije neka tajna, a i svi znaju koliko on voli žene sa silikonima. On je harizmatičan čovek, uhvatio je Daru na priču, mada nikad se time nije hvalio. Njega devojke prosto vole, veliki je bolem, izuzetno je šarmantan i duhovit - otkriva izvor.

Markova supruga Ena, sa kojom je košarkaš pet godina u braku, odlučila je da se ne oglašava povodom priča koje kruže o njenom mužu i da se totalno distancira od njegovog izbora da bude rijaliti zvezda. Košarkaš nikad nije priznao vezu sa pevačicom, ali ju je jednom prilikom pred kamerama brutalno izvređao. Naime, ona je izjavila kako se on zaklinjao u svoju ćerku Krunu da ništa nije imao sa Anom Korać, a lagao je, što je njega izbacilo iz takta.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/darabubamara_official
Dara Bubamara...

- Kraljica neka gleda svoja posla. Neka mi popuši ku*ac. Nabijem je na ku*ac, rekao je besno Janjuš, za koga je poznato koliko je slab na ćerku zbog koje se u rijalitiju četo rasplače. Kada se shvatio da je preterao, Marko se izvinio Dari, očigledno u strahu da ne uznese ono što zna o njemu. On je odlučio da će u ovoj sezoni biti veran ženi, pa još uvek nije imao ispade sa ukućankama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading