Gagi: Marko se kocka i pije, pa se ljuti na Lunu!

Autor: Mediji,Republika

Zadruga

01.02.2019

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković stavili su tačku na svoju dvonedeljnu vezu, da bi se sada pomirili. Nakon svađe koja je izbila pre dve noći, kada je Miljković blogerku najstrašnije izvređao poručivši joj da je majmunica i da puši ku*ac, Lunin otac Gagi Đogani ostao je u šoku.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Gagi Đogani...

Poznati denser smatra da oni, ukoliko se ovako nešto ponovi, nemaju šta da traže više zajedno, a pronašao je i razlog Markovog nedžentlmenskog ponašanja.

- Jasno mi je da se sve desilo zbog kocke i alkohola. Ne znam da li se Marko kocka napolju, ali to što je izgubio novac sigurno je uticalo na njegovo ponašanje prema Luni, ali i alkohol. On je malo nezgodan kad popije i dobro je što se izvinio Luni. Ako bi se ovakve situacije nastavile, ne bi trebalo da se pomire, po mom mišljenju. On se dosad dobro pokazao, ali definitivno se s devojkom tako ne razgovara - ogorčeno je poručio Gagi i priznao da mu nije lako da gleda ovakve scene.

- Kad gledam takve momente u kojima je Luna, budem pod tenzijom. S njene strane je sve bilo OK u noći kad su se posvađali, dobro je odreagovala, ali sve to s Markove strane je bilo nepotrebno - kategoričan je Đogani.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
petar

01.02.2019 10:39

Nije Lunjara nepogrešiva. I Luna je vredjala i narušavala ga. Sve se resava prvo razgovorom. Ona ga napustila i otišla u krevet kod drugog muškarca. Kako ne ode kod neke prijateljice.

Odgovori 13 0
SvetlanaP

01.02.2019 12:15

Marko vam nije dovoljno dobar za vasu "princezu" , jer ne zaradjuje toliko kao balvan da biste trcali kod njegovih roditelja i lizali se sa njima. Kakva vam je cerka, i Marko je premija za nju.

Boro

01.02.2019 15:27

I Luna je bila polupijana. Opet je izveli da dogovor sa majkom Anabelom. Svakog utorka.

Odgovori 10 0