Ša i Dragana završili zajedno u krevetu!

Autor:

Zadruga

29.01.2019

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadruga ovih dana bruji o vezi repera Nenada Aleksića Ša i Dragane Mitar. Naime, oko cele situacije se podigla prašina zato što su oboje u braku, a ako je suditi po Draganinim izjavama, reper joj je izjavio ljubav.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ša i Dragana...

Njih dvoje su započeli druženje koje je očigledno je preraslo u nešto više od prijateljstva. On je Dragani dok su se dopisivali navodno rekao da gori i da je neće dati nikome, a ona se u emisiji uživo, prala od toga tako što je izjavila da je ona njemu samo rekla da je kul. Ipak, mnogi su se pitali zašto mu je uopšte i odgovorila ili nastavila druženje sa njim, ako nije ništa sa njim htela.

Sinoć u toku pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem, mnogi zadrugari su optužili repera da je licemeran, jer jedno priča, a drugo radi. On je sinoć negirao da je bilo šta slično rekao, kako on ima ženu i ne sviđa mu se što mu cimeri smeštaju na ovaj način zato što njegova žena sve gleda.

Onda se javila Miljana Kulić, koja je juče i sama bila učesnica skandala kada je nakon sukoba sa Mikijem lupala kamere i izašla iz Zadruge. Tek što se vratila uveče, nastavila je sa skandaloznim ponašanjem kao i uvek sa tvrdnjama da je Ša otvorio ženi frizerski salon kako ona ne bi imala vremena da kontroliše njega, a da on može da je vara.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Fatalna Dragana...

Ša se razbesneo, ali je nakon svega i kada se posle pretresa slegla prašina ipak i dalje sedeo sa Draganom, oni su nastavili druženje kao da se ništa nije dogodilo. Legli su čak i u isti krevet da spavaju, a Mina ih je u šali pozvala da sa njom i Markom legnu u isti krevet.

- Da, orgijanje. Osude, blud i nemoral - prokomentarisala je Dragana. Koliko god da se njih dvoje branili, očigledno je da među njima postoji nešto.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stojan

29.01.2019 11:45

Dragana i Ša spavaju zajedno u istom krevetu. Niko im ne veruje da se medju njima nista ne dešava.