BOG SAMO JEDNOM STVARA OVAKVU ŽENU: Vrela izdanja Nikol Šerzinger na plaži!

Autor:

Zabava

21.04.2021

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikol Šerzinger u kupaćem ostavlja bez daha!

Foto: instagram.com/tscherzy
Oduševljava izgledom.. Nikol Šerzinger

Slavna pevačica važi za jednu od najzgodnijih svetskih žena, a svojim golišavim fotografijama na društvenim mrežama, to svakodnevno i potvrđuje. 

Iako je u julu proslavila 42. rođendan, Nikol je nedavno objavila seriju fotki u minijaturnom bikiniju sa plaže na Havajima, a provokativnim pozama i savršeno izvajanim telom pratioce je ostavila bez daha.

Naime, ona je pozirala u bikiniju sa zmijskim dezenom, a istakla je bujne, čvrste grudi  i savršeno ravan stomak.

"Bog samo jednom stvara ovakvu ženu", "Predivna si", "Savršeno izgledaš", "Jedna od najlepših žena u Univerzumu. Ti si ikona", samo su neki u nizu sličnih komentara ispod njene najnovije objave.

Inače, NIkol je svojevremno priznala da je dugo imala problema sa samopouzdanjem i poremećajima u ishrani, ali da se sve promenilo pre nekoliko godina kada je rešila da se posveti zdravoj ishrani i redovnom treniranju.

- Samo da ste srećni sami sa sobom i onda sve ide lakše. Dugo mi je trebalo da prihvatim sebe i svoje telo. Kad sam sklopila mir sa sobom nije mi bio problem da vežbam i da jedem ono što je dobro za mene. Mi smo sami sebi najveći neprijatelji. Nije bitna kilaža, bitno je da ste sebi prijatelj jer ako ne volite sebe, onda ste autodestruktivni i tužni. Veći deo života sam provela gajeći tugu, a tek sad shvatam da sam samo gubila vreme- rekla je svojevremno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading