Popularna Sonique napravila provod za pamćenje drugog dana Enter festivala

Autor: srbijadanas.com

Zabava

29.06.2019

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi po redu Enter festival počeo je 27. juna i održava se u Topčiderskom parku u Beogradu.

Foto: Srpski telegraf

Prvog dana festivala kiša je prekinula program, pa je nastup popularne britanske izvođačice Sonique odložen za drugi dan festivala. 

Sonique je dobitnica BRIT nagrade za najboljeg ženskog izvođača, a publika je tokom večeri imala priliku da uživa u popularnim hitovima kao što su „Sky“, „Alive“ i „It feels so good“, koji su obeležili čitavu jednu dekadu u beogradskim klubovima i na radio stanicama.

U jednočasovnom nastupu tokom drugog dana Enter festivala, Sonique je svojom neverovatnom energijom podigla mnogobrojnu beogradsku publiku na noge.

Foto: Srpski telegraf

U hitovima slavne pevačice uživala je i Irena Vujović, predsednica beogradske opštine Savski venac, pokrovitelja Enter festivala.

Foto: Srpski telegraf
Irena Vujović sa pevačicom Sonique

Posle dužeg vremena pred posetiocima festivala  našla i domaća popularna grupa SARS, koja je izvela nekoliko pesama sa novog albuma "Glava". Iste večeri nastupila je i čuvena "Generacija 5", koja se ove godine sprema da obeleži više od četiri decenije postojanja. 

Ljubitelji rok zvuka mogli su da čuju i nastupe bendova kao što su Mortal Kombat, Iskaz, NBG, Kika, Void Inn, Point Blank i drugi. 

Foto: Srpski telegraf

Pored besplatnog ulaza, za publiku će biti organizovan i besplatan prevoz do Topčiderskog parka  - linije "Enter 1" i "Enter 2" koji će saobraćatui na 30 minuta od Sava centra i sa Trga republike. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading