NINA PRLJA - NARKO-STARLETA!

Autor: S. S.

Zabava

04.07.2018

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina Prlja rođena je 1992. godine u Beogradu, gde je i odrasla. Punih sedam godina radila je kao frizerka u različitim frizerskim salonima u Beogradu pre nego što je se preselila u Dubai.

 

Објава коју дели Mesecarka (@nina_prlja) дана 10. Јун 2018. у 3:50 PDT

Frizerski zanat doneo je Nini priliku da veoma mlada počne da zarađuje i ostvaruje prihod koji joj je bio dovoljan da može da živi baš onako kako želi, bez neizvesnosti i straha od sutrašnjice.

 

Објава коју дели Mesecarka (@nina_prlja) дана 23. Мај 2018. у 8:19 PDT

 

Nina voli da se oblači izazovno i pokazuje atribute, a njena garderoba više otkriva nego što sakriva. Prlju je javnosti najbolje upoznala kao takmičarku šeste sezone rijalitija "Parovi".

 

Објава коју дели Mesecarka (@nina_prlja) дана 14. Мар 2018. у 2:59 PDT

 

Međutim, mnogi su i ranije čuli za Ninu. Naime, atraktivna brineta je krajem 2016. godine uhapšena i sprečena u pokušaju prenošenja izvesne količine kokaina u Dubai. Nina je tada bila osuđena na zatvorsku kaznu, koju je trebalo da odsluži u Centralnom zatvoru u Beogradu.

 

Објава коју дели Mesecarka (@nina_prlja) дана 19. Дец 2017. у 5:00 PST

Jedan deo kazne Nina je i odslužila u CZ, a drugi je preinačen u kućni pritvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading