Šta li će mu žena reći na ovo?! Požgaj otkačio Milijanu, prešao na Ivaniu!

Autor:

Zabava

27.06.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Požgaj odlepio je za Ivaniom Bajić, pa pred svima priznao da je u ozbiljnoj vezi sa njom. Političar je brzo iskusio mladu Milijanu Bogdanović, pa je prešao na Ivaniu. Iako je u braku sa Ivanom Požgaj, on je priznao da ga je Bajićka povratila u život.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ivania i Požgaj...

- Ja sam u vezi sa Ivaniom, odlepio sam za njom. Ne znam kako će ko ovo shvatiti, ali ja više ne mogu da se foliram. Živ sam čovek, zaljubio sam se, neka mi svi koji treba oproste - rekao je Požgaj i ostavio sve u vili u šoku.

Naime, kada se političar pravdao ukućanima, svi su odmah pomenuli njegovu ženu Ivanu, ali njemu to ništa nije značilo, pošto je poludeo za Ivaniom.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi Stream 1
Ivania i Aleksandar...

Bajićki je bilo veoma neprijatno zbog cele te situacije, pa je pokušala da opravda sebe, ali i Požgaja.

- Aleksandar ne zna šta priča, u kakvoj smo mi vezi? Može se reći smo da smo u vezi bez obaveza i ništa više - rekla je Ivania, na šta je Požgaj prokomentarisao:

Aleksandar: Ja sam u vezi sa Ivaniom, odlepio sam za njom

- Ja nikome ništa ne obećavam. Ali reci mi ko se najviše voli? Ljubavnica ili žena?

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Ivana i Požgaj...

Nakon ovog pitanja Bajićka je ostala u šoku iako se videlo da joj je drago što ju je političar okarakterisao kao devojku.

Foto: printscreen/TVHappy

Marinković plače kao dete

Ivan Marinković plakao kao dete kad je njegova devojka Jelena Ilić priznala koliko ga je volela. Naime, njih dvoje zajedno su bili na poligrafu, pa su odgovarali na pitanja koja se tiču njihove veze. Do sada su imali ogromne sukobe, a sada su se strasti delimično smirile.

- Toliko emocija sam osetila u sekundi kad me je Ivan zaprosio. Zaista sam ga volela kao nikog do sada - rekla je Jelena, a Ivan nije mogao da zaustavi suze. Nakon ovih Ilićkinih reči, Marinković se sav zarozao od plakanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading