"Rock Symphony" iz Bitolja 4.maja u Kombank dvorani!

Autor:

Zabava

23.04.2019

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Rock Symphony" iz Bitolja, 4. maja održaće koncert u Kombank dvorani. Reč je o najpopularnijem projektu Kamernog orkestra iz Bitolja, pored "James Bond" i "John Williams Symphony", koji ushićuje publiku najpopularnijih i najvećih festivala na Balkanu.

RepublikaFoto: Promo foto

Ovaj poznati makedonski orkestar, sastavljen od vrsnih, profesionalnih muzičara koji su diplomirali ili magistrirali na svojim instrumentima, iza sebe ima brojne uspešne koncerte i nastupe na renomiranim festivalima klasične muzike, kao što su Bitfest, Skopsko leto, Ohridsko leto, Prilepsko kultrurno leto, Štipsko leto.

Takođe, Rock Symphony se može pohvaliti i nastupima na festivalima popularne muzike širom Balkana- Nisville, Rock Village, Baščarsijske noći, KotorArt, Užičko kulturno leto.

Sarađivali su sa vrhunskim dirigentima, među kojima su Alesandro D’Agostini, Anatolio Krstev, Boris Spasov, Saša Nikolovski - Bisera Čadlovska, Le Fi Fi, kao i poznati solisti Robi Lakatoš, Vlatko Stefanovski, Kerem Gorsev.

RepublikaFoto: Promo foto

Poznati po izuzetnoj atmosferi koja prati njihove nastupe, Rock Symphony za koncert pred beogradskom publikom u Kombank dvorani 4.maja, priprema repertoar na kome će se naći hitovi legendarnih AC/DC, Deep Purple, Led Zeppelin, Queen, Lenny Kravitz, Rammstein, Joan Jett.

RepublikaFoto: Promo foto

Karte za koncert po ceni od 1200, 1700 i 2200 din prodaju se na blagajni Kombank dvorane i putem Tickets servisa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading