Nova hit serija "Konak kod Hilmije" na O2 TV!

Autor: Sponzorisani tekst

Zabava

02.02.2019

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci O2 televizije od 2. februara, vikendom od 19 časova pratiće bosansko-hercegovačku humorističku seriju "Konak kod Hilmije".

RepublikaFoto: Promo foto

"Konak kod Hilmije" predstavlja svojevrsnu kombinaciju engleskih serija Falični pansion i 'Alo, 'Alo. Radnja serije je smeštena u okupirano Sarajevo u Drugom svetskom ratu, a u konak kod Hilmije dolaze svi: od komunističkih ilegalaca, četnika, vojnika handžar divizije, pa sve do nemačkih vojnika i komandanta grada, Štumbafirera Šilinga.

RepublikaFoto: Promo foto

Upravo to najviše govori o Hilmijinom karakteru - on je prevrtljivac koji sarađuje sa svima, i samo gleda kako da najbezbolnije dočeka kraj rata. Principijelnost mu nije jača strana i mada ne voli politiku, primoran je da se njome bavi.

RepublikaFoto: Promo foto

Konak je mesto gde jedni drugima "ispred nosa" kuju zavere u kojima nacionalne tenzije postaju manje bitne od ličnog materijalnog interesa. Radnju će dodatno začiniti i dvojica rudara, partizanski ilegalci sakriveni u podrumu konaka, koji imaju zadatak da iskopaju tunel do nemačkog skladišta oružja…

RepublikaFoto: Promo foto
Režija: Elmir Jukić
Scenario: Feđa Isović
Uloge: Emir Hadžihafizbegović, Tarik Filipović, Igor Skvarica, Marko Cindrć, Almir Kurt, Milena Vasić, Darko Tomović, Ilir Tafa, Marija Pikić, Adnan Omerović, Miodrag Trifunov, Bojan Perić
RepublikaFoto: Promo foto

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading