Milan prijavio Severinu za nasilje u porodici!

Autor: Blic.rs

Zabava

08.11.2018

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudski proces koji Severina Kojić i Milan Popović vode oko starateljstva nad sinom, sada je proširen jer je biznismen podneo novu tužbu protiv pevačice za nasilje u porodici.

RepublikaFoto: Privatna arhiva, Prntscr TV Prva
Ovako Severina zlostavlja Milana... Kojićka i Popović

Naime, Milan je odlučio da pokrene još jedan postupak protiv Severine zbog ogromnog broja uvreda koje mu putem mejla upućuje već duži vremenski period. Popović, odnosno njegov advokatski tim je prijavio pevačicu Centru za socijalni rad u Zagrebu zbog brojnih uvrede koje je iznela na račun oca svog deteta i time izvršila porodično nasilje.

Razlog za ovu prijavu je zapravo mejl koji je Severina poslala Milanu, a u kojem biznismena naziva: glupanom, nezdravim čovekom koji se mora lečiti na psihijatriji, psihopatom, go*narom, zlotvorom, gadom, luzerom, manijakom, kriminalcem...

Pored ovih uvreda u mejlu piše i pevačicina pretnja da će učiniti sve da zaštiti sina od oca, da bi ga najradije izlemala po go*narskim kostima, te da joj se povraća od njega, da zagađuje svet, da je bednik i nula od čoveka.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Napisala ogroman broj uvreda bivšem... Severina Kojić

Ovo je dodatno upotpunjeno njenim optužbama i pretnjama policijom da je on kriv za izlazak njenih fotografija na kojima pozira gola ispred ogledala i slika selfi. U čitavu priču Severina je uplela i njihovog sina Aleksandra navodeći da Milan ne brine o njemu.

RepublikaFoto: Privatna Arhiva
Nije više želeo da popušta Severini... Patrijarh Irinej i Milan Popović

Ovo je bila "kap koja je prelila čašu" pa je Popović odlučio da zakonski zaštiti, ne samo sebe već i naslednika jer se plaši u kakvom okruženju odrasta zbog nekontrolisanog ponašanja majke. Milan traži od Centra za Socijalni rad da organima rada i nadležnoj policijskoj stanici predoče njegov zahtev i zaštite ga od nasilja u porodici koje sprovodi majka njegovog deteta uz zahtev da bude sankcionisana.

Inače, advokat Milana Popovića upozorava nadležne da obrate pažnju na to da Severina i dalje ne prihvata činjenicu da su ona i njen bivši partner ravnopravni roditelji sinu Aleksandru, te da ne uspostavlja minimalnu roditeljsku komunikaciju koja je u interesu deteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading