Verio se Perućica!

Autor: blic.rs

Zabava

31.10.2018

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Ljubomir Perućica, nekadašnji momak Aleksandre Prijović sada Živojinović, rešio je da stane na ludi kamen i to sa voditeljkom, ujedno i svojom dugogodišnjom devojkom.

Foto: instagram.com/ljubaperucica
LJubomir Perućica i njegova izabranica Katarina Kolozeus

Naime, Perućica se potrudio da priredi veoma prijatno iznenađenje i rođendansko slavlje za pamćenje svojoj lepšoj polovini Katarini Kolozeus. 

Foto: instagram.com/ljubaperucica

Katarina nije ni bila svesna šta joj se sprema, a iznenađenje je bilo potajno organizovano i samo određeni broj ljudi je znao. Proslava rođendana je organizovana u jednom restoranu u kom su Ljuba i Katatrina sa svojim prijateljima slavili do ranih jutarnjih časova. 

Perućica je osim proslave rođendana za svoju devojku, organizovao još nešto - njihovu veridbu i  držao je sve konce u rukama kako ona ne bi otkrila ovo iznenađenje. Naručio je balone, pa čak i jedan u obliku vereničkog prstena.

Foto: instagram.com/ljubaperucica
Perućica se pohvalio..

Zaprosio ju je pred članovima najuže porodice. Perućica se na Instagramu pohvalio kako je Katarina pristala da se uda za njega, a budući mladoženja se čak dohvatio i mikrofona i zapevao u to ime.

Foto: instagram.com/ljubaperucica

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading