GASTOZ SMUVAO DEVOJKU MAFIJAŠA!

Autor:

Zabava

27.11.2017

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Marinković Gastoz ušao je u rijaliti "Parovi" kao zauzet momak, a devojka koja je pre nekoliko meseci ukrala njegovo srce je Naida Gadžo.

RepublikaFoto: Promo
Naida i Gastoz

Kako saznajemo, atraktivna fitnes instruktorka, koja pažnju javnosti uživa zbog popularnosti svog dečka Gastoza, pre njega imala je burnu vezu sa jednim od članova "škaljarskog klana" Milošem Nilovićem zvanim Runjo.

Naime, kako izvor blizak Naidi navodi, Miloš i Naida bili su u ozbiljnoj vezi.

- Njih dvoje su se upoznali preko zajedničkog prijatelja. Njoj se svideo Miloš na prvi pogled jer su se sve devojke lepile za njega zato što je ozbiljan frajer. Njoj se svidelo i to što ga se svi plaše, poštuju ga i ulizuju mu se, a njemu se, naravno, svideo Naidin izgled. Počeli su da se viđaju i veza je trajala nekoliko meseci - rekao je izvor i nastavio:

- Miloš joj je platio silikonske grudi, vodio je na razna putovanja na egzotične destinacije, letovali su na Tajlandu, a nedugo nakon što su počeli da se zabavljaju, Naida je počela da živi u njegovom stanu u centru Beograda - objašnjava izvor i dodaje:

- Međutim, kako je vreme prolazilo, a Miloš bio potpuno neuhvatljiv za ženski pol, počeo je sve više da švrlja, što je Naidi mnogo smetalo, pa su ubrzo i prekinuli vezu, a nedugo zatim je Runjo i uhapšen.

Runjo je Naidi platio silikonske grudi, a vodio je i u Tajland

U prilog ovim navodima govori i izjava učesnice rijalitija "Parovi" Irme Serjanić, koja je potvrdila da Naida voli imućne momke sa one strane zakona. Polemika o Naidinom izboru momaka pokrenuta je kada je Hepi objavio prepisku između Naide i njene prijateljice u kojoj Gastozova devojka traži stan, i to rečima:

- Tražim sponzora. Ovaj je iovako unutra, ja moram da držim sve opcije otvorene - stoji u SMS.

Gastoz nije poverovao u ovu priču, međutim, u program se uključila prijateljica Gastozove pokojne majke i rekla da je Naida tražila PIN kod kartice na kojoj se nalazi ušteđevina koju je Gastozova majka sačuvala za njega, te da je od Gastozovog prijatelja tražila da na nju prebaci njegov automobil kako bi mogla da ga odveze u inostranstvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading