LJUDI KOJI STOJE IZA DANIJELE SPREMAJU MU LINČ! Lečić: Zakazuju mi dan streljanja!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

29.03.2021

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Branislav Lečić u petak je u policijskoj stanici u Beogradu dao iskaz, u kojem je u potpunosti negirao navode da je silovao koleginicu Danijelu Štajnfeld.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Spremaju mu linč zbog Danijele... Branislav Lečić

Na njegov zahtev obavljeno je i poligrafsko ispitivanje. Na sva pitanja koja su mu u tom trenutku postavljana on je odgovorio i poligraf je utvrdio da on priča istinu, tj. pokazao da on nije silovao Danijelu.

Kako dalje saznajemo, Lečić je siguran da mu je Danijela, iz njoj poznatog razloga, sve smestila, ali i da ima jaka leđa, tj. da neko mnogo jak stoji iza nje i sugeriše joj šta i kako da radi.

- Prolazim kroz linč, horda se ustremila na mene. Zakazuju mi dan streljanja, čeka se samo da obučem belu košulju i izađem pred streljački vod. Dešava se javni linč. Ovde se ne poštuje presumpcija nevinosti. Pokušavajući da joj pomognem, da joj dam savet, proglašavam se za nasilnika - rekao je glumac za Gloriju i ujedno se raspitivao da li je Danijela za Beograd dolazila sama ili u pratnji dečka Milana.

RepublikaFoto: youtube.com/ K1 Televizija
Prolazi kroz pakao... Lečić

Branislav je od početka ovog događaja negirao da je ikada bio u emotivnom zanosu sa Danijelom, pa je i za Njujork tajms ponovio da je siguran da se radi o nameštaljki.

- Nikada sa njom nisam imao seksualni odnos. Sve ostalo bi bilo laž. Možda je očekivala nešto više, možda želi da se osveti jer se ništa nije dogodilo, a možda želi graditi svoju priču preko mene. Loš marketing je takođe marketing.

Inače, Više javno tužilaštvo u Beogradu nastavlja s prikupljanjem dokaza da bi se donela odluka o daljem toku postupka, rekla je Ivana Rakočević, portparolka Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Danijela je odmah nakon izjave u tužilaštvu spakovala kofere i napustila Srbiju jer se, navodno, ne oseća bezbedno ovde, te planira da se vrati u Beograd pred početak suđenja ako ga uopšte i bude bilo.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Prošao poligraf, a sada se oodučuje da li će biti suđenja... Lečić

Podsećanja radi, Štajnfeldova je optužila Lečića za silovanje, koje se, prema njenim rečima, dogodilo 7. maja 2012, kada ju je povezao autom u nepoznatom pravcu, a zatim napastvovao na obroncima Beograda. Ona je četiri godine kasnije snimila razgovor s njim, koji je predala Višem javnom tužilaštvu, a sada se čeka veštačenje tog snimka.

Oni veruju Danijeli Oni veruju Lečiću

Mirjana Karanović

"Verujem Danijeli. Sa Lekom neću više ništa da igram"

Ana Lečić

"Sve što mogu da kažem jeste da znam kakav je čovek moj otac i tu sam mirna. Istina će izaći na videlo"

Miloš Biković

"Podržao sam inicijativu o Lečiću, ne stavljam se u poziciju sudije"

Radoš Bajić

"Marketing je čudo, ja se Leke ne odričem jer je to licemerno"

Goran Bogdan

"Nisam tražila! Šta nije jasno! Podrška"

Mima Karadžić

"Ne verujem da ju je silovao dok se ne dokaže suprotno"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
JA

30.03.2021 08:50

Ne znam zasto se Danijela oseca nesigurno u Srbiji, jer Lecicu svakako ne ide u prilog da se njoj bilo sta desi. !