Predojević zadao udarac bivšoj kući: Uzeo sam najbolje novinare TV Prve za novi projekat!

Autor:

Zabava

16.02.2021

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Predojević se vratio na male ekrane, te će publiku obaveštavati o najnovijim vestima iz zemlje i sveta na novom kanalu Vesti, novo čedo televizije Pink.

RepublikaFoto: pink.rs
Srđan Predojević

Predojević je burno prekinuo saradnju sa televizijom Prva, ali i kumstvo sa koleginicom Jovanom Joksimović.

Kako navodi, tražio je posao i bilo mu jue teško, ali jedno mu je ipak prijalo - to što je uspeo da se naspava:

- Pauzu sam iskoristio a se dobro odmorim, naspavam i razmislim o tome šta želim da radim, da li novi posao treba da bude u vezi sa novinarstvom ili vazduhoplovstvom. Kada sam birao novi posao bilo mi je veoma važno da to ne bude nikakav oblik Jutarnjeg programa, jer sam osetio da je format i brend koji sam radio zasluženo ostao u prošlosti - kaže Srđan za "Mondo" i navodi da je vreme da bi trebalo da jutarnji program vode mlađi ljudi:

RepublikaFoto: instagram.com/srdjan.predojevic
Srđan Predojević

- Dve godina sam radio Jutarnji dnevnik na B92, zatim na RTS i nakon toga još 14 godina Jutarnji program. Sada je došlo vreme da novi i mlađi budu nenaspavani po ceo dan i preuzmu na sebe taj veoma psihički, fizički i zanatski zahtevan posao - rekao je Predojević, a potom sve iznenadio kada su ga pitali da li je u kontaktu sa nekim od kolega sa TV Prva:

RepublikaFoto: Jelena Simonović
Srđan Predojević

- Kolege sa TV Prve nisu moje bivše, već moje sadašnje kolege, veliki deo njih je prešao na moj poziv na TV Vesti i nastavljamo uspešnu saradnju. Samo na novoj televiziji i u novom, mnogo boljem večernjem terminu - kaže Srđan Predojević. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

16.02.2021 14:54

Nepošteno.