Vodili su zajedno jutarnji program: Otkriveno u kakvom su zaista odnosu bili Dajana i Nemanja!

Autor:

Zabava

15.02.2021

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj iskreno rekao sve što je zanimalo javnost, nije se suzdržavao

Foto: Printscreen
Dajana i Nemanja

Naime, Dajana Paunović je dala otkaz i, kako kažu upućeni, sa čelnicima Pinka rastala se u miru. Kao razlog odlaska, kako se šuška, navodi se neslaganje sa urednicima, ali Dajana se po ovom pitanju nije oglašavala.

Njen odlazak poklapa se i sa povratkom Srđana Predojevića na “ružičastu” televiziju. Predojevića ćemo uskoro gledati u drugačijem formatu u odnosu na onaj koji smo do sada navikli od ovog dugodišnjeg voditelja jutarnjeg programa.

– Zvanično je u nedelju bilo emitovano poslednje “Svitanje” na Pinku. Gost je bio Ivica Dačić. Emisiju sam od kako je Dajana otišla vodio sam i eto, posle skoro pet godina naš dvojac se rastao – kaže za Film&TV Nemanja Velikić.

- Imam utisak da se sve nekako poklopilo, da svaki kraj znači, zapravo, neki početak. Sada ću moći ponovo duže da spavam, jer poslednjih pet godina moj dan počinjao je pre 4 ujutru.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Nemanja Velikić i Dajana Paunović

Velikić je pre “Svitanja” radio autorsku emisiju “Info klinika”. Poslednjih godina bio je angažovan na oba formata na Pinku.

– “Info klinika” je za sada na odmoru. A sada ću se i ja prvo dobro odmoriti, a onda sledi podroban dogovor sa čelnicima Pinka za dalji angažman. Ja i dalje ostajem zaposlen na Pinku, ali ćemo tek utanačiti detaljno šta je to što ću nastaviti da radim.

Mnogi špekulišu da su se Dajana i Nemanja posvađali, pa smo ga pitali da nam te navode prokomentariše.

RepublikaFoto: Printscreen
Dajana Paunović

– Ma kakva svađa. Dajana i ja smo dobri prijatelji i nikada se nećemo posvađati. Svako ima pravo da bira svoj profesionalni put i to nikada ne bi moglo da ugrozi naše prijateljstvo – kroz osmeh demantuje tračeve Velikić.

Velikić je pre “Svitanja” radio autorsku emisiju “Info klinika”. Poslednjih godina bio je angažovan na oba formata na Pinku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading